• Slide1
 • Slide2

Entré

Her kan du se hvad vi netop kan tilbyde dig af ydelser

Hvordan skal din entré males? Svaret afhænger først og fremmest af hvad din entré skal signalere, men det kommer også an på størrelsen af din entré.

Har du en lille entre uden lys og vinduer, bør du vælge en hvid eller beige vægfarve. Det får væggene til at se større ud. Den beige farve giver lidt mere varme frem for den hvide.

Har du en større entré, er der plads til at sætte farve på væggene. Hvis du ønsker at male en væg, der er over for hoveddøren, bør farven måske være en anelse afdæmpet.

 • Lad entréen være et rum med funktion

  Mange bruger kun deres entré til gennemgangsrum. Vi har derfor samlet et par idéer til, hvordan du indddrager entréen, så den er mere end et sted, man bare træder ind i og ud af.

  Trappe

  En trappe skal være slidstærk. Før i tiden lagde man et 'slidtæppe' på trappen, som man kunne skifte ud. På denne trappe er det løst med en slidstærk maling, som altid kan males over. Læg mærke til hvordan kontrasterne fremhæver trappens smukke form.

  Smukke karme

  Karmen indrammer og danner en kontrast mellem væggen og døren. Har du besluttet at få malet karmene i entréen, kan du lige så godt male resten af husets karme.

  Tapetser din reol

  En reol i entréen skaber rum og dybde, og har også en praktisk funktion til mindre stykker tøj og nøgler. Denne reol fik sin egen stil ved at bruge klassisk tapet.

 • Gang/Entré

  Entréen er husets "første" rum. Det første du møder, når du selv kommer hjem, eller der hvor du byder dine gæster velkommen. Lad farverne være med til at skabe den atmosfære, du ønsker.