• Slide1
 • Slide2

Soveværelset

Lad stuen være et rum med funktion

Soveværelset er et af de vigtigste værelser - og måske også det mest oversete! Lav dit soveværelse til din egen oase, hvor du tanker op, er dig selv og slapper af. Genopdag soveværelset og tag dig ikke til takke med trætte farver og kedelige vægge.

Brug fantasien og gør stedet du sover til stedet du drømmer. Med den rigtige farve får du liv i soveværelset, så det ser fantastisk ud dag og nat.

 • Effektmaling er både en mulighed og en udfordring, hvis du har lyst og mod til at udtrykke din personlighed, også når det gælder rummets loft og vægge.

  Sigmulto Metallic med metallic overflade og, som den diametrale modsætning, Sigmulto Effino, der gør overfladen fuldstændig fløjlsblød – ja, nærmest velouragtig.

  Sigmulto Metallic består af et stort antal levende farver, der skinner, reflekterer og danner den ideelle kombination med de matte og mere klassiske farver. Metallic bruges med stor effekt på for eksempel buede overflader, hvor de reflekterer lyset og fremhæver væggens form. Eller i felter eller særlige mønstre på væggen kombineret med en mat vægmaling.

  Sigmulto Effino med den fløjlsbløde overflade giver nogle spændende skyggevirkninger. Og så kan denne maling også påføres i et ujævnt lag, så der opstår spændende mønstre på væggen og eventuelt i smuk harmoni med almindelig vægmaling.

 • Hvordan vælger du farver til dit soveværelse?

  Går du med hvid som i resten af lejligheden, fordi det er nemt og sikkert? Vælger du en farve, som inviterer morgenlyset indenfor, eller en mørk, som skaber hygge og hulestemning?

  Inden du vælger farve, så spørg dig selv: hvilken stemning ønsker jeg i mit soveværelse?

 • Farver til soveværelset

  Vælg mellem svale, varme, maskuline og kontrastfyldte farver. Uanset hvad du vælger, skal interiøret stemme overens med din personlighed, og det udtryk du ønsker dig.