• Slide1
 • Slide2

Stuen

Lad stuen være et rum med funktion

Stuen er hjemmets omdrejningspunkt. Det er her vi læser, skriver, leger, ser TV, hører musik, slapper af og er sammen med familie og venner. Stuens mange funktioner stiller forskellige krav til dagslys og lamper. Du bør derfor vurdere farven i den belysning, du oftest bruger i stuen.

Ønsker du inspiration til dit farvevalg? Start med at kigge på dine yndlingsting. Har du f.eks. en flot lampe, sofa eller tæppe, så match farven på din vægmaling med farven på dine yndlingsting.

Du kan også vælge en farvetone, der matcher de tilstødende rum. Sæt dig i rummet der skal males, og forestil dig hvordan farverne i rummet ved siden af matcher.

 • SigmaCare Cleanair - giver sundere indeklima

  SigmaCare Cleanair vægmaling renser luften for organiske opløsningsmidler og generende lugte.
  Ved hjælp af lys starter den fotokatalytiske proces, der nedbryder stofferne til harmløse mængder vanddamp og CO2.

  Den afgivne mængde CO2 svarer kun til det, vi normalt udånder, når vi trækker vejret.

  content inde stuen 1   content inde stuen 2 

  Nedbrydningen af organiske opløsningsmidler sker ved en fotokatalytisk process, og det eneste produktet behøver er derfor lys. Såvel dagslys som kunstigt lys virker. Nogle af luftens partikler sætter sig på malingens overflade.
  Du kan bruge SigmaCare Cleanair til stuen, soveværelset, børneværelset, entreen - ja, kort sagt hele hjemmet!

 • Stuen

  Gør stuen til en oase med muligheder for både ro og hyggelige sammenkomster. Skab en god atmosfære og ved at male stuen er det nemt at få den præcis, som du gerne vil have, den skal være.

 • Farver i stuen

  De farver du vælger i din stue eller andre rum, er med til at påvirke lyset i rummet. Derfor er det en god idé at overveje om du vil have en hyggelig hule, noget varmt og indbydende, kølige farver eller noget helt andet.

  Vil du gerne have konstraster?

  Varmt og blødt

  Hvis du gerne vil have en hyggelig og varm stemning i din stue, skal du vælge farver fra den varme skala. Du kan sætte kontraster op mellem mørke og mellemlyse toner, for at få et varmt, indbydende og harmonisk rum.

  Køligt og stramt

  Er du mere til det stilrene og enkle look vil det være en god idé at vælge farver fra den kølige skala. hvid findes i både varme og kølige udgaver, men vil du gerne have en kølig, elegant udstråling kan man overveje stilrene sølvtoner.