• Slide1
 • Slide2

Træbeskyttelse

Her kan du se hvad vi netop kan tilbyde dig af ydelser

Det er vigtigt, at vedligeholde træværk, og beskytte det mod sol, vejr og vind. Når du ønsker at træbeskytte, kan du fremhæve træets struktur og åretegning, eller vælge en nuance der dækker helt.

Gennemsigtig træbeskyttelse fremhæver struktur og åretegning. Dækkende træbeskyttelse skjuler træets åretegning, men bevarer træstrukturen. Heldækkende træbeskyttelse bruges, hvis du ønsker at skifte farve.

Er du i tvivl om hvornår og hvordan du bruger hel- eller halvdækkende træbeskyttelse, så spørg gerne din malermester.

 • Skab smukke rammer om terrassen

  Et er at få en idé, der vil pynte på terrassen. Noget andet er at føre den ud i livet, så resultatet bliver smukt at se på - og bliver ved med at være det.

  Gulv til lidt af hvert

  Af alle husets træflader er terassegulvet nok den mest udsatte. Det skal holde til store støvler og sandede tæer, havemøbler og legetøj, bagende sol, regnpytter, frost og sne. Vil du bevare din træterrasse, kan den rengøres og behandles med Flügger Træolie.

  Havemøbler

  Børn sender mariehøns til himmels, og voksne maler havemøbler. Meningen er den samme: Vi vil have forårssol, for vi har fortjent den. For at beskytte dine havemøbler, bør de behandles før og efter højsæsonen. Rengør møblerne, skrab den løstsiddende maling af, slib overfladen og giv dem en behandling med Flügger Dekso Alkydolie. Revner og huller spartles ud med Flügger Acrylplastkit og frisk eventuelt havemøblerne op med en ny frisk farve.

  Kontakt din malermester og få tips og ideer til hvordan du plejer og vedligeholder din terasse.