• Slide1
 • Slide2

Facade & tag

Her kan du se hvad vi netop kan tilbyde dig af ydelser

Facade og tag trænger til beskyttelse og fornyelse. Beskyttelse hænger sammen med kvalitet, mens fornyelse hænger sammen med farvevalg.

Med den rigtige maling, får du en god dækkeevne, så du nemt kan lave et dramatisk farveskift.

Der findes en række råd til at finde den rigtige farve til din facade og tag.

Vi bringer et par stykker her.

 • Lyst/mørkt er det vigtigste ved valg af udendørs farver
 • Hvide og lyse farver aftegner lettere skygger end mørke farver
 • Huse med mange tilbygninger, bør have én farve
 • Vandrette skillelinjer får bygningen til at se lavere ud
 • Farven skal gerne passe til dit hjems omgivelser

Ønsker du flere tips til maling af huset eller et uforpligtende tilbud, så kontakt din malermester.

 • Fremhæv husets karakter og stil

  En flot farve kan fremhæve husets særlige karakter og stil. Maling beskytter desuden facaden mod regn og fugt. En malet facade er nem at holde, da den er mindre smudsmodtagelig og derfor lettere at rengøre.

  Flügger Murmaling er ideel til facader på ældre huse. Murmaling giver det klassiske kalkede udseende og er nem at påføre. Flügger Murmaling er vejrfast og diffusionsåben.

  Flügger Silikatmaling er en mineralsk maling, der kan anvendes på ren mineralsk bund eller på silikatmalede facader. Silikatmalingen giver en helmat overflade, der både er vejrbestandig og diffusionsåben. Den bliver ofte lidt uensartet, især mørke farver, og giver dermed et flot spil i facaden.
  NB: Silikatmaling ætser glas.

  Flügger Siliconemaling er en robust løsning, som giver en særlig vandafvisende, mat overflade. Malingen er diffusionsåben som silikatmaling, men mere smudsafvisende. Særlig egnet til teglsten med fyldt fuge med eller uden vandskuring.

  Dekso-plast 5 og 25 er de bedste og mest holdbare facademalinger, men samtidig kræver de et godt og fast underlag. De er velegnet til både beton, cementpuds og vandskurede underlag. De er robuste overfor slagregn, men diffusionsåben.

  Tag gerne en snak med din lokale Flügger farver forretning eller malermester før valg af facademaling. Vi hjælper dig med råd og vejledning – og svarer gerne på alle dine spørgsmål om maling af facader. Herunder hvilke kulører de forskellige facademalinger leveres i.

 • Regnvejr renser facaden

  Ny maling, baseret på nano-teknologi, skyller snavset væk. Og holder facaden pæn år efter år.

  Mange malede facader ofte får et beskidt udseende få år efter en renovering, især i byerne. Når en traditionel malingsfilm ses i et mikroskop, har den en masse små ujævnheder, hvor snavs nemt kan sætte sig fast. Disse kan normalt kun fjernes med specielle rengøringsmidler eller højtryksrens, der ofte beskadiger malingen.

  Facademaling Sigma Facade Topcoat NPS er baseret på nano-teknologi, og forhindrer derfor snavs og skidt i at sætte sig fast.

  Skulle der alligevel sætte sig lidt snavs i den glatte mikrostruktur i malingsoverfladen, bliver det skyllet af ved næste regnvejr, så facaden igen fremstår som ny med en helt jævn overflade.

  Sigma Facade Topcoat NPS benyttes til overfladebehandling af nyt puds, beton, letbeton, eternit, tegl- og kalksandsten samt tidligere plastmalede overflader.